top of page

PAPER CUTS

De Koning Van Papier zwerft door de straten van de Stad. Als gevleugelde woorden, gedragen door de wind. Imposant maar breekbaar. Hij draagt alle romans, gedichten en toneelstukken in zich mee. Letters stromen door zijn bloed. Hij ademt fantasie. Sinds mensenheugenis heeft hij schrijvers bijgestaan bij het uitwerken van hun grote meesterwerken.

Wanneer je de angst weet te overwinnen en de tijd durft te nemen om hem beter te bekijken, zie je de Grote Verhalen uit zijn lichaam verschijnen. Zijn papieren huid verandert in een zucht in ridderkastelen, monsterlijke oceanen of sprookjesachtige wouden, waarin personages die je maar al te goed kent, rondwaren.

02279a3a60be79ffcbe255041cd057b9.jpg
4741101_orig.jpg

Loop dus niet weg wanneer je de Koning Van Papier ontmoet. Luister naar zijn verhaal. Achter het ritselen van het papier schuilt meer dan alleen maar woorden…

 
PAPER CUTS is een poëtische walking act die beeld en verhaal naadloos in elkaar laat overvloeien. Via pop-ups en andere papieren foefelarijen verschijnen verschillende bekende scènebeelden uit de geschiedenis van het boek.

 

Duur: ca. 40 minuten

Leeftijd: vanaf 5 jaar

ook beschikbaar in Engels en Frans.

Vragen? Opmerkingen? Interesse?

Contacteer ons hier.

bottom of page